Tommy Staahl Gabrielsen – Utvalgsleder
Professor ved Universitetet i Bergen og leder for Bergen Center for Competition Law and Economics. Han har doktorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen. Hans forskningsområder er konkurranseøkonomi og insentivteori. Fra 2007 til 2010 var han sjeføkonom i Konkurransetilsynet. Gabrielsen har bl.a. sittet i utvalg for å evaluere systemet for balansering av råvaremarkedene i jordbruket og utvalget for god handelsskikk.

Espen Rasmus Moen
Professor i økonomi og instituttleder ved Handelshøyskolen BI. Han har doktorgrad i samfunnsøkonomi fra London School of Economics. Hans forskningsområder er arbeidsmarkedsøkonomi, reguleringsøkonomi og makroøkonomi. Moen har ledet flere prosjekter for Forskningsrådet og departementene.

Randi Runa Svenkerud Flesland
Direktør i Forbrukerrådet. Hun er siviløkonom fra Trinity College og har også studert psykologi og pedagogikk. Flesland har vært administrerende direktør i Avinor og har erfaring fra lederstillinger i NSB.

Siri Teigum
Partner i advokatfirmaet Thommesen. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og Collège d’Europe. Teigum leder Thommessens arbeid med EU/EØS- og konkurranserett. Hun er styremedlem i Folketrygdfondet, Sporveien Oslo og Gyldendal.

Anders Hordvei Mjåset
Gründer av Mesh. Han har en mastergrad i entreprenørskap fra NTNU. Mjåset sitter i styret i Realfokus, Douchbags og Stereo and Pursuit, og har vært involvert i oppstart av flere teknologiselskaper.

Roger Schjerva
Sjeføkonom i IKT Norge. Han har studert samfunnsøkonomi ved Universitetet i Tromsø og Universitetet i Oslo. Schjerva er tidligere politiker for SV og var fra 2005 til 2013 statssekretær i Finansdepartementet.

Christine Korme
Direktør i Abelia med ansvar for digitalisering og fornying. Hun har bachelorgrad i journalistikk fra Syracuse University og mastergrad i ledelse fra BI. Korme har erfaring fra blant annet Microsoft, TV2 og NRK Radio.

Tor Wallin Andreassen
Professor i strategi og ledelse ved Norges Handelshøyskole og leder Center for Service Innovation. Han har doktorgrad i økonomi fra Stockholm Business School. Andreassen forsker på markedsføring og innovasjon. Han har også erfaring fra næringslivet, blant annet fra Orkla.

Trude Tinnlund
LO-sekretær. Hun har erfaring fra forbundsstyret Norsk Grafisk Forbund og Fellesforbundet. Tinnlund var prosessoperatør i Peterson Emballasje og senere konsernstyrerepresentant i selskapet.