Medlemmer i Delingsøkonomiutvalget

Tommy Staahl Gabrielsen

Tommy Staahl Gabrielsen

Utvalgsleder

Professor ved Universitetet i Bergen og leder for Bergen Center for Competition Law and Economics. Han har doktorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen. Hans forskningsområder er konkurranseøkonomi og insentivteori. Fra 2007 til 2010 var han sjeføkonom i Konkurransetilsynet. Gabrielsen har bl.a. sittet i utvalg for å evaluere systemet for balansering av råvaremarkedene i jordbruket og utvalget for god handelsskikk.

Espen Rasmus Moen

Espen Rasmus Moen

Professor i økonomi og instituttleder ved Handelshøyskolen BI. Han har doktorgrad i samfunnsøkonomi fra London School of Economics. Hans forskningsområder er arbeidsmarkedsøkonomi, reguleringsøkonomi og makroøkonomi. Moen har ledet flere prosjekter for Forskningsrådet og departementene.

Randi Runa Svenkerud Flesland

Randi Runa Svenkerud Flesland

Direktør i Forbrukerrådet. Hun er siviløkonom fra Trinity College og har også studert psykologi og pedagogikk. Flesland har vært administrerende direktør i Avinor og har erfaring fra lederstillinger i NSB.

 Siri Teigum

Siri Teigum

Partner i advokatfirmaet Thommesen. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og Collège d’Europe. Teigum leder Thommessens arbeid med EU/EØS- og konkurranserett. Hun er styremedlem i Folketrygdfondet, Sporveien Oslo og Gyldendal.

Anders Hordvei Mjåset

Anders Hordvei Mjåset

Gründer av Mesh. Han har en mastergrad i entreprenørskap fra NTNU. Mjåset sitter i styret i Realfokus, Douchbags og Stereo and Pursuit, og har vært involvert i oppstart av flere teknologiselskaper.

Roger Schjerva

Roger Schjerva

Sjeføkonom i IKT Norge. Han har studert samfunnsøkonomi ved Universitetet i Tromsø og Universitetet i Oslo. Schjerva er tidligere politiker for SV og var fra 2005 til 2013 statssekretær i Finansdepartementet.

Christine Korme

Christine Korme

Direktør i Abelia med ansvar for digitalisering og fornying. Hun har bachelorgrad i journalistikk fra Syracuse University og mastergrad i ledelse fra BI. Korme har erfaring fra blant annet Microsoft, TV2 og NRK Radio.

Tor Wallin Andreassen

Tor Wallin Andreassen

Professor i strategi og ledelse ved Norges Handelshøyskole og leder Center for Service Innovation. Han har doktorgrad i økonomi fra Stockholm Business School. Andreassen forsker på markedsføring og innovasjon. Han har også erfaring fra næringslivet, blant annet fra Orkla.

Trude Tinnlund

Trude Tinnlund

LO-sekretær. Hun har erfaring fra forbundsstyret Norsk Grafisk Forbund og Fellesforbundet. Tinnlund var prosessoperatør i Peterson Emballasje og senere konsernstyrerepresentant i selskapet.